Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Únava - mám řešit s lékařem?

Dobrý den, poslední dobou trpím lehkou únavou, většinou se mi k večeru chce strašně spát a usnu okamžitě, když si lehnu, nebo sednu k televizi. Občas mám k večeru i stav, kdy se mi pomalu zavírají oči "i za chůze", nebo při čistění zubů. Přes den mě trápí usínání, když např. čtu knížku, nebo se dívám do PC. Únava mě příliš neomezuje, když dělám nějakou aktivitu, tak se unaveně necítím, ale jen co si sednu, tak to na mě začne padat. Mám tmavé kruhy pod očima a někdy se ráno probudím s chrapotem. Únavou jsem začala nejspíš trpět na střední škole, po vyléčení stavů úzkosti a nespavosti, ale takhle unaveně jsem se ještě necítila. Trvá to cca posledních pár měsíců?! Ani nevím kdy přesně jsem na sobě tuto změnu pocítila, ale nechci nic zanedbat. Prosím o radu co s tím, nebo jestli to mám začít nějak řešit se svým doktorem. Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi na otázku